Izvor:
10.07.2016 u 21:13
0

RUŽICA NEUTEŠNA: Javila se njena baka i rekla joj za sestru da…!

Danas je bilo suza na nedeljnom ručku s obzirom na to da su se javljali članovi porodica takmičara najgledanijeg rijalitija. Tako je Anđela plakala kada se uključila njena mama, a više o tome možete OVDE da pročitate.

U toku emisije javila se Ružičina baka, pa se Ružica iznervirala jer je nisu zvali mama i tata.

Ne mogu da verujem da me njih dvoje nisu pozvali, baš sam se sad iznerivrala, da li je sve redu– pitala je ona.

Baka je rekla da je sve u redu, i da je svi gledaju i podržavaju. Takođe joj je poručila da se drži do kraja i da bude uporna. Ipak, njena baka je na kraju rekla kako je Ružica zaboravila da čestita rođendan svojoj sestri Vanji, a kad je Ružica čula to odmah se rasplakala.

Ja ne mogu da verujem, kako sam mogla to da zaboravim! Bila sam u frci oko finala, molim te neka mi oprosti. Bako, reci joj da je mnogo volim. Vanja, izvini, srećan ti rođendan, izvini, odužiću ti se– kroz suze je pričala Ružica.

Nakon toga baka joj je rekla da se smiri i da je sasvim normalno što je zaboravila s obzirom na to da je bila zbunjena oko finala.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter