Izvor:
10.07.2016 u 20:47
0

NIJE ŠTEDELA NA REČIMA: Javila se Bumbarova ćerka i rekla mu da…!

Na današnjem nedeljnom ručku bilo je vrlo uzbudljivo ali i emotivno s obzirom na to da su se javljali najbliži članovi porodica učesnika "Parova". Tako se Anđela rasplakala kada joj se javila njena mama, a više o tome pročitajte OVDE.

Posle toga se javila Bumbarova ćerka i prenela pozdrave svom tati.

Tata, moram da ti kažem da smo svi ovde ponosni na tebe, i da jedva čekamo da te vidimo. Mislili smo da će biti kraj pa smo se spremali da dođemo i glasamo, ali nema veze. Tata, slušaj, kloni se Brendona, veruj mi šta ti kažem. To sam ti i prošli put rekla. Molim te izdrži još malo, i skloni se od njega– rekla je njegova ćerka.

On joj se zahvalio na pozivu i rekao da se njih dvoje samo u emisijama "prepucavaju", a da inače ne komunicira sa njim.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter