Izvor:
25.11.2017 u 07:20
0

DRAMA U PAROVIMA: Požgaj u suzama hoće da napusti vilu!

Požgaj je večeras demonstrativno odbio da nominuje jer nije ispoštovan njegov dogovor sa produkcijom da se vidi sa ženom.

Kako kaže to mu je bilo potrebno i to nije dobio a danima traži. Jako se potresao jer želi da se vidi sa njom da je pustio i suzu. Produkcija mu je objasnila zašto je to sada tako i pokušali su da stupe sa njom u kontak ali je nisu dobili jer je ona zaspala.Kako su mu rekli čuće se sa njom sutra a uskoro i videti.

Ako može malko razumevanja dok je ne vidim da ne učestvujem, ja prema sebi sam kriticar sam prema sebi sudim,opet sam ispao majmun. Dobacuju mi za stolom tamo nek ispada tako meni je stalo da ja vidim svoju ženu. Ovo je moja lična borba sa samim sobom, meni žena znači najviše u životu. Ceo dan čekam to neko vreme da se vidim sa njom, kome da objasniš da ti pare nisu u prvom planu nego to malo vreme da se vidim sa njom– Rekao je Požgaj

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter