Izvor:
05.07.2016 u 02:54
0

OČAJNA ZBOG NJEGOVOG POTEZA: Gasttozz i Zorica konačno PROGOVORILI o njihovom SUKOBU! (VIDEO)

Između Gasttozza i Zorice se svašta dešavalo tokom njihovog zajedničkog boravka u rijaliti programu "Parovi". Oni su bili u ljubavi, pa su se posvađali, zatim se pomirili, a onda je Zorica diskvalifikovana, pa je Nenad pronašao novu devojku – Ružicu Veljković.

Međutim, Zorica se iznenada vratila, pa se pomirila sa Gasttozzom. Ipak, to je kratko trajalo, pošto su se njih dvoje opet posvađali, a izgleda da joj je Nenad uvrnuo ruku tokom sukoba. Njih dvoje su, reklo bi se, izgladili odnos, ali pogledajte u videu šta se tačno desilo i zašto je Zorica spominjala ruku:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter