Izvor:
04.07.2016 u 03:32
0

GASTTOZZ POLUDEO OD BESA: „Zorica je jedina budala…“!

Večeras je u vili zaista napeto! Od samog početka emisije Zorica, Ana, Gasttozz i Dalila se svađaju, a ta prepirka se samo nastavlja i produbljuje. U jednom trenutku problem je nastao oko nabavke hrane jer je Zorica tvrdila da je ona sastavila spisak za celu vilu, i da se niko nije bunio zbog hrane koja se nalazila u frižideru poslednjih deset dana.

Svi ostali učesnici su govorili da to nije istina, i da je ona samo pisala spisak namirinica za njih dvoje. Marinković je u jednom trenutku poludeo od besa.

Zorica je jedina budala ovde koja pravi spisak za sve. Sad imate hranu zahvaljujući njoj. Marš stoke jedne, marš svi! Sram da vas bude– vikao je Nenad.

On je pocepao taj spisak na kraju i rekao da od sada više neće praviti spisak za nabavku namirnica.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter