Izvor:
01.07.2016 u 02:56
0

DALILA PROGOVORILA O SUKOBU SA GOCOM: Priznajem, povukla sam je za kosu jer…

Ceo dan se govorilo o incidentu između Dalile Moreno i Gordane Komnen koja je ovaj put izvukla deblji kraj s obzirom na to da je Mujićeva počupala za kosu. Naravno, produkcija je odmah reagovala i poslala Dalilu u izolaciju.

Izgleda da su njih dve izgladile odnose, pa je Dalila večeras priznala voditeljki Bojani Ristivojević šta je uradila svojoj cimerki iz vile.

Priznajem, Bojana. Povukla sam Gocu blago za kosu zato što sam čula kada je nešto rekla u ostavi. Bila sam u izolaciji na tri sata zbog toga, odslužila sam svoju kaznu časno i pošteno i to je to – priznala je Dalila.

Goca je dodala da su raspravile sve i da se nada da više neće dolazi do ovoga.

Ono sinoć je samo bila kap koja je prelila čašu – pravdala se Dalila. Ona je takođe priznala da je malo preterala sa svojim ponašanjem.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter