Izvor:
18.10.2017 u 02:05
0

Dalila komentarisala Irminog bivšeg i otkrila detalj o sebi koji niko nije znao!

Dalila Mujić uključila se u program nakon što ju je npomenula Vesna Rivas, ali i komentarisala potresnu ispovest Irme Serjanić, koju je maltretirao dečko.

Vesna Rivas je otkrila da je Dalila posetila Tuzlu kako bi pokupila svoja dokumenta, jer planira da živi u Srbiji.

Dalila se uključila u program kako bi odgovorila Vesni, iako i sama, kako je navela, nije u stanju za raspravljanja, jer joj je kućni ljubimac Tedi teško bolestan.

– Draga Vesna, nemam nameru da se raspravljam sa tobom. Ali želim da ti kažem, pošto eto u rijalitiju si i nisi upućena, ja sam bila u Tuzli kako bi se videla sa svojim ocem, koji je najdivniji čovek na svetu. Mi pravimo kuću u Tuzli i tata mi je dao plac – odgovorila je Dalila, a potom se osvrnula na stravičnu ispovest Irme Serjanić:

– Strašno. Nisam znala da je to preživela, sinoć sam se baš potresla kada sam pogledala njenu ispovest i smatram on, kao i svako ko se na takav način iživljava nad ženom, zaslužuje da bude spaljen na lomači – kazala je Dalila Mujić, koja je tvrdila da ne poznaje Irminog bivšeg, ali kada su joj pomenuli ime Hasan Hadžić Švajcarac, potvrdila je da zna o kome je reč:

– Znam o kome se radi. Tuzla je malo mesto i dovoljno je da čuješ prezime i da znaš o kome se radi. Poznajem momka i liči mi na ovako nešto, uopšte me ne čudi. Verujem da je mučio i bivše devojke, ne samo Irmu. Pozdrav za nju i svaka joj čast na hrabrosti – rekla je ona.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter