Izvor:
28.06.2016 u 20:46
0

NOĆ ZA PAMĆENJE: Pogledajte šta je Zorica radila dok je Gasttozz ležao u krevetu! (FOTO)

U spavaćoj sobi sinoć je bilo vrlo interesantno! Naime, kada su skoro svi učesnici legli u krevet, Nikola je hteo da pokaže koliko je fizički spreman, pa je tako radio sklekove, trbušnjake, i razne druge vežbe. Ostali su se smejali, a onda je Zorica ustala i zadivila sve prisutne učesnike.

Dukićeva je uradia špagu i time pokazala da je veoma razgibana i fizički aktivna što i pokazuje njeno izvajano telo. Onda je i Nikola pokušao, pa mu je Zorica pokazala kako to da uradi. Gastozz je sve vreme ležao u krevetu, posmatrao svoju dragu i bio ponosan na nju.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter