Izvor:
28.06.2016 u 20:42
0

VODITELJKA REŠAVA STVAR: Dve učesnice se UDRUŽILE protiv Dalile!

Počinje još jedno suđenje u vili "Parova", a voditeljka Jelena Petković saopštila je ko će ovaj put biti u ulozi tužitelja. Marko Perović smestio se pored voditeljke jer je on danas sudija.

Dve dame presavile su tabak i tužile su jednu osobu. Na mestu tužiteljki ovaj put su Maca Diskrecija i Anđela Lakićević – rekla je Jelena, a Brendon je odmah skočio i pitao da li su njega tužile.

Ne, nego Dalila, izvoli. Tebe su tužile – rekla je ona.

Maca je tužila Dalilu jer je kod nje našla deo svoje garderobe, a i u subotu Dalila nije želela da da Maci komad mesa. Anđela je tužila Dalilu zbog uvreda koje su joj upućene kada je trebala da vodi "Glamur".

Ostanite uz Hepi televiziju i saznaćete da li je Dalila optužena ili oslobođena optužbi.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter