Izvor:
28.06.2016 u 17:41
0

GORKO ISKUSTVO: Ružica priznala šta je DOŽIVELA sa BIVŠIM, pa pala u OČAJ jer je to dozvolila sebi!

Sinoć je bila još jedna emisija "Parografa", a na pitanja na poligrafu odgovarao je Mladen Vuletić. On je otkrio da li je primorao devojku da abortira, a o tome više pročitajte OVDE. On je i pao na jendom pitanju, a o tome možete pročitati OVDE.

Jedno od pitanja je bilo da li ga je devojka finansirala, pa se Ružica Veljković ubacila u razgovor i ispričala svoje gorko iskustvo.

– Ja sam degenerik što sam jednom svom dečku sve plaćala. To je bio toatalni užas. Sad bih mu nabila u grkljan, to je najžalije što neko može od devojaka da uradi. Da finasira konja koji ima 27 godina, konjina koja radi od ujutru do 2-3, kulira, a ja sve spremam. Nije jedini, za jednog mi nije žao. Zajedno smo sve po pola plaćali, on mi je bio sladak, a ove hohštaplere… U svom životu nisma videla većeg konja – rekla je ogorčena Veljkovićeva.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter