Izvor:
26.06.2016 u 03:37
0

PROMENILA FAVORITA? Evo koga Jelena Krunić sada podržava!

Bivša učesnica rijaliti programa "Parovi" Jelena Krunić ima svoje favorite u vili, pa im putem društvenih mreža pruža podršku. Poznato je da je Krunićevoj glavni favorit za pobedu Brendon, ali i Goca, sa kojom nije imala priliku da se upozna.

Naime, Jelena redovno poziva svoje fanove da glasaju za njene favorite, a čak im šalje i poklone, što učesnicima puno znači. Popularna učesnica je odlučila da svoju podršku ovoga puta pruži Ružici Veljković.

Ajmo, ajmo svi koji ste bili za mene po barem jedan glas za Ružicu!Ruška No1 na tabeli– napisala je Krunićeva na svom Fejsbuk profilu.

Za koga će Jelena Krunić glasati kada se bude glasalo za pobedu, to ne znamo. Da li je prešla u Hijene ili je i dalje Brendonka? Svakako, ona ne može bez rijaliti programa "Parovi" jer redovno komentariše dešavanja iz najluksuznije vile u Zemunu.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter