Izvor:
21.09.2017 u 06:03
0

RAZVODI I VERIDBE VEČERAS U PAROVIMA: Tin se verio!

U najpoznatijoj vili na balkanu večeras se dogodila i veridba. Naime najmlađi učesnik Tin verio se sa jednom od gošći na žurci.

On je u poverenju rekao voditeljki kako mu se jako dopada jedna devojka, i da se jako zaljubio u nju. O kome je reč otkrila je Vesna koja je svojom proročanskom moći opisala kako devojka izgleda: – Ona je mala garava, crnih očiju, ima lokne, prvo slovo imena D pa I, N, A. To je Dina! rekla je ona.

Dina je bila zatečena situacijom i zbunjena ali se Tin nije dao prevariti i pre nego što je stigla išta da kaže klekao je ispred nje i zaprosio. Usledio njen odgovor koji je bio pozitivan. Rekla je Da! Mama igre kao Tinova majka u rijalitiju dala je svoje odobrenje povodom snajke.

Pošto je tražio od voditeljke da mu obezbedi tajnu sobu, ostaje da vidimo kako će se novopečeni verenici ponašati do kraja žurke.

Sve vesti iz vile " Parova " možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter