Izvor:
21.09.2017 u 05:16
0

DRUGI BRAK U RIJALITIJU: Spaho Sulejman hoće da oženi Vesnu!

Žurku u najpoznatijoj vili na Balkanu prekinulo je obaveštenje da vilu hoće da napusti Spaho Sulejman. Voditeljka je rekla kako je Spaho bacio bubicu i samim tim prekršio pravila produkcije, kao i to da se čeka odgovor produkcije jer Spaho ima jedan uslov. Nastala je opšta pometnja među parovima, zašto Spaho hoće da izađe iz rijalitija?

Spaho je tražio od produkcije da se Zmaj razvede od Vesne kako bi on ostao u vili.

Ostaću u Parovima ako se oni razvedu regularno i sa matičarem. Rekao je Spaho.

Zmaju nije bilo baš svejedno al obzirom da je tako kako jeste, a on neće da se zamera sa Spahom pristao je na razvod.

Mama igre je poručila Spahi: – Mi se razvodimo već dve godine . Pošto po zakonu Srbije dve godine ne postoje intimni odnosi ja želim da se razvedem.

Pošto je dogovor pao da se raskine brak između Zmaja i Vesne, Spaho će ostati u vili i veriti se sa Rivasovom čim se razvede.

Sve vesti iz vile " Parova " možete pratiti na portalu happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter