Izvor:
18.06.2016 u 21:24
0

U PRAVI TRENUTAK: Deka Adam otkrio NEPOZNATE DETALJE Zoričine i Gasttozzove veze

Pre samog ulaska u Vilu "Parova", Deka Adam je, u razgovoru sa voditeljkom Jelenom Sekulović, otkrio zanimljive detalje sa početka veze današnjih mladenaca Zorice Dukić i Nenada Marinkovića. Napomenuo je da Zorica u početku nije želela vezu sa Gasttozzom jer je tada imala dečka i upozoravala ga da se ne ljuti ako ga ona bude odbila.

Deka Adam je ispričao da je pratio njihovu vezu od samog početka, tačnije od septembra prošle godine kao i to da je pratio svaki njihov pokret.

Išao sam po celoj Srbiji kako bi ih podržavao. Stalno sam se uključivao u program kako bih im otvorio oči i rekao da treba da se drže zajedno. Nekoliko puta sam želeo i da ih pomirim, a sada vidim da sam u tome i uspeo – istakao je on.

Jedina želja deka Adama, za sada, je da Gasttozz i Zorica dobiju dete jer će i on tada postati najsrećniji deka na svetu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter