Izvor:
18.06.2016 u 20:08
0

GASTTOZZOV KUM OTKRIO: Nenad i Ružica su završili u kolima i…!

Danas će vila "Parova" dobiti novi bračni par. Dok smo pratili kupovinu mlade na Hepi televiziju su pristigle zvanice. Filip Nikolov, Gasttozzov kum je došao da prisustvuje venčanju Zorice i Nenada i poželi im puno sreće u zajedničkom životu.

Drago mi je da je napravio ovaj korak, da se usudio da napravi svadbu u rijalitiju, nisam ni pomislio da bi mogao da uradi tako nešto, svaka mu čast, zadovoljan sam i srećan zbog njih, nadam se da će sve proći kako treba. Želim mu svu sreću u životu sa Zoricom. Želim im puno sreće ljubavi– rekao je Filip.

On misli da je Zorica drugačija od prethodnih Nenadovih devojaka i da im je zajedničko to što su oboje dominantni, pa im je samim tim veza zanimljivija, a upravo ta osobina ga je privukla. Filip nam je otkrio nekoliko detalja iz njegovog momačkog života, koji će od danas za njega biti prošlost.

Pre rijalitija, Nenad je snimao spot, a Ružica je bila igračica, ja sam gledao snimanje, znam da su bili u autu, njih dvoje su bili u šemu, a ona je negirala. Ružica mi deluje kao jako loša osoba, ja potvrđujem da se to desilo jer sam bio prisutan– rekao je Nenadov kum.

Ne propustite venčanje Zorice i Gasttozza na Hepi televiziji.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter