Izvor:
15.06.2016 u 18:01
0

ZMAJ BALAVIO KADA JE VIDEO: Učesnici sevale GRUDI sa svih strana! (FOTO)

Nova učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" Mirjana Lazarević iz Laktaša na samom ulasku se sprijateljila sa Zmajem od Šipova, a jednom prilikom je čak i izjavila da hoće da se uda za njega.

On je bio oduševljen njome, pa joj je predložio brak, međutim ona ga je odbila jer je Grahovac navodno flertovao sa drugim devojkama. Kada se završio jutarnji program, Mirjana se popela na stolici i igrala uz muziku.

Ona je podigla majicu, a zatim se približio Grahovac koji nije mogao da skine pogled sa nje. U jednom trenutku Mirjani su sevnule grudi, ali deluje da je i sama želela da ih pokaže iz profila.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter