Izvor:
10.06.2016 u 13:38
0

PRVI PUT U ISTORIJI „PAROVA“: Gasttozz ZAPROSIO Zoricu na SPEKTAKULARAN način, evo šta je ona ODGOVORILA! (FOTO ALBUM)

Sinoć je emisija "Goli život" autora i voditelja Milomira Marića bila drugačija nego prethodnih puta. Popularni voditelj, Maca Diskrecija i atraktivna pravnica Jovana Jeremić pričali su u luksuznoj vili sa učesnicima najgledanijeg rijaliti programa, a potom su komentarisali članke iz novina.

Uglavnom su mediji pisali o venčanju Nenada Marinkovića Gasttozza i Zorice Dukić koje se navodno planira u vili, pa je Marić pitao zaljubljeni par da li može to da prokomentariše.

Zorica je istakla kako Nenad jeste čovek njenog života i da njena majka to zna. Potom je pričala o svojoj porodici, o ljubavi između njene majke i pokojnog oca.

Iako ne pričam sa majkom o intimnim stvarima, pošto sam tako odrasla, ona zna da volim Nenada i da bih se udala za njega – naglasila je Zorica. U tom trenutku, Gasttozzu je neko od ukućana dao crvenu kutijicu u kojoj je stajao prsten. Zorica je počela da vrišti, a Nenad je kleknuo i počeo sa pričom.

– Otkad s tobom spavam, više ne hrčem – rekao je on, a svi su počeli da se smeju. On je još nešto rekao, a zatim je pitao:

– Hoćeš li da budeš moja žena? – pitao je Nenad, a Zorica je odmah odgovorila:

– Pristajem da budem tvoja žena i da budem sve u tvom životu – rekla je ona, a Nenad joj je stavio prsten na ruku i poljubio je. U tom trenutku trubači su "upali" u vilu, a svi "Parovi" su skočili na noge. Neko od njih gurao je tortu u kolicima, a neko je nosio šampanjac i veliki buket cveća. Atmosfera je bila odlična, pa su se na stolicu popele Anamarija i Ružica Veljković koja je igrala do iznemoglosti. Posle nekoliko trenutaka, i budući mladenci popeli su se na stolice gde su se ljubili celo veče.

Pogledajte u fotografijama kako je izgledala njihova prosidba:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter