Izvor:
09.06.2016 u 15:15
0

NE MOGU VIŠE DA SE BORE: Zorica i Gasttozz definitivno ZAVRŠILI…

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gasttozz juče su održali kratak govor povodom njihovih fanova između kojih se, kako tvrde, vodi borba.

Naime, Marinković je apelovao na Burazengije da ne "napadaju" Zoricu jer je ona njegova devojka. Isto je i Zorica poručila Draguljima, s tim što je objasnila da je razumljivo da Burazengija ima više nego njenih fanova, ali da svi treba da budu složni.

Međutim, sinoć u emisiji "Poželi pesmu", ljubavni par ponovo se dotakao ove teme s obzirom na to da se u program uključila gospođa koja je nekada bila Burazengija, ali više nije.

Ja neću da se ponavljam i da nekom oduzimam vreme jer sam juče rekao sve što sam imao. Ko ne želi da bude Burazengija, ne mora, ne mogu ga naterati. Ne morate me voleti, ništa, ali nemojte vređati Zoricu i njene fanove. Ja sam već rekao, nikada neću odustati od vas jer vi ste me doveli do pobede u prethodnoj sezoni. Nego, pošto se ponovo vodi polemika oko toga, a želim da završimo s tim, reći ću još samo ovo. Poslednji put kažem, ko ne želi da bude burazengija, neka odustane, ali ne mora da vređa – istakao je Marinković.

– Isto i ja kažem – složila se Zorica.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter