Izvor:
11.04.2017 u 07:30
0

SVI U ŠOKU: Mira uradila nešto što niko nije očekivao na poligrafu!

Mirjana je večeras poslednja na poligrafu. Ona je jedina učesnica koja je rekla da neće govoriti istinu na poligrafu. Što je poligraf i potvrdio.

Na pitanje: Da li je poruka koju je nadjena kod vas Davidova? Mirjana je odgovorila potvrdno, a zatim rekla da je mislila da će biti sankcionisana zbog ovoga…Poligraf je potvrdio i ovaj odgovor.

Na pitanje: Da li je ranije slala poruke iz vile, Mirjana je odgovorila odrično. Poligraf je potvrdio njen odgovor.

Kada je poligraf pitao da li bi volela da njen dečko bude David, ona je bila izričita da je on ne zanima. Poligraf je takođe potvrdio njen odgovor.

Kako već duže vreme govori kako želi da ide kući, poligrafsko pitanje je bilo da li želi da ide kući, Mira je rekla da joj je to želja, poligraf je nažalost potvrdio i ovu Mirinu tvdnju.

Polsednje pitanje je bilo: Da li je istina da si dala svoj i Fejsbuk tvoje sestre na početku rijalitija?

Mira je odgovorila potvrdno, jer je kako kaže želela da joj sestra vodi profil, poligraf je potvrdio njenu tvdrdnju!

To je bilo poslenje pitanje, a Mira je prošla poligraf!

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter