Izvor:
09.04.2017 u 07:23
0

Milanka i Radiša složni: EVO ŠTA BI URADILI KADA BI SRELI SVOJE DETE!

Radiša Pavlović i Milanke Momčilović, došli su večeras u najgledaniji rijaliti "Parovi" kako bi ispričali svoju potresnu životnu sudbinu u novoj emisiji "TAJNE DNK".

Oni su ispričali kakve su drame preživljavali nakon porođaja, rečeno im je da su im deca preminula, ali se neke stvari nisu poklapale.

Njima je sve to bilo sumnjivo pa su odlučili da stvari preuzmu u svoje ruke.

Oni su pokrenuli istragu i ispitivali šta se sve dešavalo nakon porođaja i ko je pokušao da sakrije istinu od njih.

Njih dvoje su otkrili i šta bi uradili kada bi negde sreli svoju decu i bili sigurni da su to oni.

Kada bih bio 100 posto siguran uz sve dokaze da je to moje dete, prišao bih mu, rekao da sam ja njegov pravi otac i upoznao ga sa sestrama i porodicom. Ne bih mu kvario život ukoliko on to ne želi niti ga terao da bude samnom, samo bih ga upoznao sa porodicom – rekao je Radiša.

Moj brat možda ima porodicu a ja imam dvoje dece. Tu bi moglo da dođe do mešanja, vrlo lako može brat da naleti na sestru. Rekla bih mu da je moje dete, upoznala ga sa porodicom, ako nećeš da budeš kod mene i ako nećeš da me kontaktiraš, molim te zapamti lice tvoje prave biološke porodice da nekada u budućnosti ne bi došlo do mešanja – rekla je Milanka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter