Izvor:
28.03.2017 u 06:37
0

STIGLI IZVEŠTAJI IZ BOLNICE: Ljubina ćerka tvrdi da ju je pretukla Srboljubova žena, a evo šta je pokazao poligraf!

– Da li je istina da ste sa svojom suprugom i ćerkom tukli Aleksandru? – glasilo je sledeće pitanje upućeno Srboljubu na poligrafu, a Srboljub je rekao "Ne".

– Aleksandra je nasrnula na moju ženu, tu je bila metla, ne znam da li je slučajno uzela da se brani. Pozvao sam policiju, napravila je zapisnik. Došao je sudski nalog, Aleksandra se nikad nije pojavila, slučaj je zastareo, Aleksandra je dobila kaznu jer se nije odazvala na sud – rekao je on.

Međutim, voditeljka Bojana je pročitala pismo koje je Aleksandar Čabarkapa poslao iz Centralnog zatvora.

On je u pismu poslao dokumentaciju u kojoj piše da je Aleksandra pretrpela povrede u predelu trbuha 2013. godine kada je bila trudna, ali da nije bila potrebna hiruška intervencija.

Takođe, pročitala je i nalaz gde piše da je majka navela da je dete od strine pretrpela udarac u glavu, ali da nije povraćala i nije gubila svest. Na čelu i levom oku vidljivo crvenilo koje podseća na ujed insekta. Čabarkapa je u pismu žestoko osuo po Srboljubu i poručio da je bolje da ćuti, pa se onda on neće oglašavati.

Aleksandra je tvrdila da je njena strina udarila njeno dete, dok je Srboljub to negirao.

Ipak, poligraf je pokazao da je Srboljubov odgovor istinit i da Aleksandru i njeno dete nije tukla njegova žena.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter