Izvor:
21.02.2017 u 08:52
0

POKUŠAO DA PREVARI POLIGRAF: Gambino se žestoko izblamirao kada je rekao da … ! (foto)

Večeras će u emisiji "Parograf" odgovore na najintimnija pitanja o svom privatnom životu govoriti učesnik koji je od skora ušao u rijalti program "Parovi" Jovan Jacić, poznatiji kao Joca Gambino.

Da podsetimo, takmičar je priključen na detektor laži, pa neće biti u mogućnosti da priča niša sem istine. Jovan je priznao da životnu priču ne zna 80% njegovih prijatelja, ali da se, zbog potreba rijalitija, ipak odlučio da otkrije sve do detalja.

Sedmo pitanje na "Poligrafu" glasi:

– Da li je istina da nikad ne bi bio u vezi sa starletom?

– Da. Istina živa. Sponzoruše su devojke koje stvarno mrzim. Nisu sposobne same da zarade, nego se grebu. Samo gledaju ko će da im plati piće. Gotivim devojke koje rade i zarađuju za sebe – rekao je učesnik.

Poligraf je pokazao da je Gambino slagao kada je odgovorio na ovo pitanje!

Da saznate najaktuelnija dešavanja iz vile "Parova", ostanite na happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter