Izvor:
21.02.2017 u 07:11
0

LJUBAVNA PRIČA ZA ANALE: Zakleo se na majčinom grobu devojci da će … (foto)

Večeras će u emisji "Parograf" odgovore na najintimnija pitanja o svom privatnom životu govoriti učesnik koji je od skora ušao u rijalti program "Parovi" Jovan Jacić, poznatiji kao Joca Gambino.

Da podsetimo, takmičar je priključen na detektor laži, pa neće biti u mogućnosti da priča niša sem istine. Jovan je priznao da životnu priču ne zan 80% njegovih prijatelja, ali da se, zbog potreba rijaliti, ipka odlučio da otkrije sve do detalja.

Peto pitanje na "Poligrafu" glasi:

– Da li je istina da si se zakleo devojci na grob svoje majke da je nikada nećeš prevariti?

– Da. S obzirom da je dolazilo do čestih svađa, našao sam način da je ubedim. U toj vezi sam imao inspiraciju da joj na sve načine dokažem da je volim. Naime, kada sam izašao iz zatvora odlučio sam da pronađem normalnu devojku. Upoznali smo se na Facebook-u, počeli smo da se dopisujemo i slučajno saznajem da je to drugarica moje sestre. Ja sam toliko bio zaljubljen u nju da sam uvek tražio izgovor da je ne poljubim, imao sam devojaka, ali od nje me je uvek bilo trema. Ona me je na kraju poljubila i to je bilo najboljih mjesec dana u mom životu. jednom je pitala: "Kako da ti verujem da me nećeš prevariti", tu sam dobio inspiraciju i dao sam joj krst koji mi je pokojna majka dala …
Pred kraj veze sam je odveo na majčin grob i zakleo sam joj se na vernost, na kraju je ona mene prevarila –
ispriča je Gambino.

Poligraf je pokazao da je odgovor na ovo pitanje LAŽ!

Da saznate najaktuelnija dešavanja iz vile "Parova", ostanite na happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter