Izvor:
21.02.2017 u 06:04
0

Pitanje koje će otkriti ko je zapravo Joca Gambino: OVO JE PRIČA O NJEGOVOM STRAVIČNOM DETINJSTVU!

Joca Gambino je večeras na "Parografu" tako da će ga gledaoci i učesnci bolje upoznati…

Ipak, niko nije očekivao da će pitanja odmah na početku biti provokativna.

Pitanje koje definitivno otkriva šta je obeležilo Jocin život je: Da li je istina da si sam živeo od svoje 12-te godine?

Voditeljka Bojana Ristivojević se obratila Gambinu sa više pitanja koja su pratila snimak sa poligrafa…

Ponosno si rekao da si kroz život išao sam, jer si rano ostao bez majke. Ko ti je pomagao u toj situacioji? Kako si preživljavao?

Gambino je odgovorio potvrdno. Ali kako kaže zablokirao je jer nije shvatio pitanje, jer je pre 12 godina počeo da živi sam, a ne sa 12, pa se zbunio.

Ostao sam sam sa 7 godina kada mi je majka umrla. Otišao sam kod dede i sa njim sam živeo na Zvezdari. Tada je krenulo bombardovanje, a Zvezdaru su mnogo gađali. Počeo sam da popuštam u školi, jer ipak deda nije mogao da brine o meni kao majka. Ja godinu dana nisam ni znao gde mi je majka. Moji nisu mogli da mi kažu tek tako ipak sam bio mali. Bio sam i neuhranjen jer nije imao ko da mi sprema hranu, iako nam novca nije falilo. Sam sam se brinuo o sebi i sam sam išao sa Zvezdare na Vračar u školu. – rekao je Gambino.

Gambino je potom ispričao kako se potom preselio kod bake a zatim i kod oca kada je upisao srednju školu.

Upisao sam turističku školu, a onda sam se razvojio i od oca gde sam ostao sam. Moj deda je voleo da popije, jednom sam ga našao u snegu i morao da ga vučem do kuće – rekao je Gambino!

Poligraf je rekao da je Gambino slagao. Ipak, Joca je objasnio zašto je omanuo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter