Izvor:
15.12.2016 u 14:21
0

Skandal: Naša najpoznatija glumica pobegla iz kluba kada je pored sebe u separeu ugledala Tijanu Ajfon!

Glumica posle sto godina izašla u klub, taman sela u separe, kad je pored sebe ugledala učesnicu rijalitija. Istog trenutka je uzela svoju tašnu i izletela napolje.

Natašu Ninković baš dugo nismo videli u noćnom provodu. Zato smo se veoma iznenadili kad smo je ugledali u klubu u kojem je nastupala grupa Tap 011, i to u kasnim noćnim satima.
Jao, nisam znala da će novinari biti u klubu. Izlazim ja često, ali večeras nisam želela da dođem, nagovorili su me – rekla nam je pre ulaska u klub.

I smestila se ona u separe, poručila piće, ustala da đuska… A onda se uhvatila za glavu! Razlog za to je bila osoba koja je stajala preko puta nje. Starleta Tijana Ajfon se pućila i kao nešto seksi pozirala, dirala se po kosi… Nataši je puko film, uzela je svoju tašnu, mahnula nam i nestala u noći.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter