Izvor:
16.12.2019 u 10:01
0

NAIDA JE BUNTOVNA, LAKOVERNA, I NAIVNA: Ogoljena PRAVA ISTINA o vatrenoj crnki! (FOTO)

Pobednica prve sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" Zorica Dukić, jedna je od bliskih drugarica nove učesnice raskošne vile Naide Gadžo, te je ona specijalno za portal Hepi prokomentarisala učešće svoje prijateljice, koja po prvi put boravi u rijalitiju

Zgodna preduzetnica je par puta boravila u luskuznoj vili, te nam je otkrila da je Naidi dala par saveta uoči ulaska u raskošni kompleks.

Zorica veoma dobro poznaje Naidu, budući da je celo leto provela sa njom na jednoj od najpoželjnijih svetskih destinacija, te nam je rekla da je njena drugaricalakoverna, te i da će je boravak u rijalitiju ojačati..

Želela je da stekne neko novo iskustvo i razlog njenog ulaska svakako nije samo novac. Ona je previše buntovna, lakoverna je i često i naivna i smatrala je da će joj takav format pomoći da možda sazri u nekim stvarima, da nauči sebe strpljenju i da prećuti onda kada ne treba sve baš reci. Podržala sam je jer sam i ja prolazila kroz sve to i uspela u tome. Verujem da će ostati dama jer to i jeste, a ako pak i načini neki pogrešan postupak, pa niko nije bezgrešan. Njena porodica i prijatelji je poznaju i vole je i znamo da ma šta ko rekao za nju možda loše, nemamo razloga da isto tako mislimo. Moju podršku ima u potpunosti kaže Dukić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter