Izvor:
07.12.2019 u 14:48
0

KONAČNO OTKRILA KOJI LJUBAVNIK JE BOLJI U SE*SU: „Žabac je VATRENIJI u KREVETU od Milojka…“! (FOTO)

Lepotica iz Pilatovića, mlada Milijana Božić, u poslednje vreme glavna je tema medija zato što je javno prevarila supruga Milojka Božića.

Naime, brineta je u zabavno-humorističkom programu "Parovi" upoznala oženjenog ljubavnika Nemanju Stamatovića Žabca sa kojim je bez srama otpočela ljubavnu romansu, ne mareći šta će za to reći narod.

Bez obzira na to što je mnogi osuđuju, Božićeva je bez dlake na jeziku, iskreno odgovorila na sva škakljiva pitanja koja zanimaju javnost.

Prvenstveno je priznala da će se definitivno razvesti od 50 godina starijeg muža, a onda otkrila detalje.

Udala bih se za Nemanju, napolju. Dok sam u vili nisam sigurna u njegove emocije. Razvodim se, nadam se da će se taj proces brzo završiti – počela je razgovor Milijana, te dodala koji muškarac od njene dvojice, je vatreniji i bolji u krevetu.

– Na žalost, zbog kamera, nismo u mogućnosti, da to bude kako treba. Ali, Nemanja je bolji definitivno – kaže ona.

Pored toga, Milijana nam je priznala da je poslednji put imala se*sualne odnose sa Milojkom pre rijalitija, ali i da ga danas voli samo kao prijatelja, te da su sve jače emocije koje je ona gajila prema uskoro bivšem suprugu, nestale.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter