Izvor:
09.11.2016 u 23:25
0

Otkrivamo najveću tajnu: Evo ko sigurno ulazi u petu sezonu „Parova“!

Učesnik novog rijalitija "Snajke" i bivši učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Marko Perović, otkrio je jednu od najvećih tajni koja zanima celu Srbiju.

Naime, u sinoćnjoj emisiji u "Snajkama" Marko je otvorio karte i rekao ko sigurno ulazi u petu sezonu "Parova".

On je rekao da je Milutin Radosavljević Mili jedini siguran učesnik pete sezone najgledanijeg rijalitija i da će imati pravo da povede sa sobom jednu snajku koja odluči da se uda za njega.

Kada je to čuo, Mili je počeo da skače od sreće, a nema sumnje da će ostale devojke sada trčati u njegov zagrljaj i truditi se svim silama da dobiju njegovu pažnju i da baš njih izabere.

Marko je još dodao da Mili možda neće biti jedini koji će se preseliti u petu sezonu već da i ostale snajke imaju šanse ali da je sve na njima i da moraju da se dokažu.

Ukoliko želite prvi da saznate ko će još ući u parove ostanite uz happytv.rs i pratite "Snajke".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter