Izvor:
15.11.2019 u 16:55
0

HITNO! DOBIO INJEKCIJU! Bol u plućima ga razdirala

Alberto Galorini, ispostavilo se, jedno je od, iznenađenja osme sezone rijalitija "Parovi". Ali, njegovo zdravstveno stanje, naglo se pogoršalo, osetio je žestok bol u grudima, pa je brzo u luskuznu vilu stigla hitna pomoć.

– Dobio je injekciju, sad mu je lakše -rekla je lekarska ekipa. – Nije spavao, previše je naporno boraviti u rijalitiju, a on nije navikao na buran život. Igrao je tokom žurke, popio više alkohola, pa je sve to doprinelo povećanom krvnom pritisku. Sad će biti bolje, s tim što će morati nekoliko dana, malo manje da bude aktivan, da se ne svađa, nervira…

Alberto je ušao kao brat, nešto poznatije sestre, ali je brzo nadmašio. Prisutan je u mnogim pričama, aktivan je, ne časi ni trenutka da bude u kadru. Prema rečima lekara, on će se brzo opraviti i biti ponovo najpričljiviji.

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter