Izvor:
14.11.2019 u 09:50
0

OVO NEĆE IZAĆI NA DOBRO, MILOJKU ĆE SRCE STATI: NA VRATA VILE KUCAJU MILIJANINI LJUBAVNICI, SPREMNI SU DA SE OBRAČUNAJU I SA ŽAPCEM?! (FOTO)

GOSPODAR KONTROLE: Mlada učesnica "PAROVA" ispričala kako ne može da MRDNE! (FOTO, VIDEO)

Učesnica Parova, Milijana Božić, definitivno je jedna od najskandaloznijih učesnica svih rijalitija! Naime, gledaoci stiču utisak da ona uživa dok je njen suprug Milojko Božić gleda u ljubavnoj akciji sa drugim muškarcima, te mnogi naslućuju da se tada oseća kao gospodarica!

KOPANJE PO PRLJAVOM VEŠU: Dok jede slaninu, drugi mu pipkaju Milijanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što je Milijana pred svima razmenjivala nežnosti sa Žapcem, njeni ljubavnici iz sela spremni su da zakucaju na vrata vile Parova, kako bi se i oni našli sa njima oči u oči! Izgleda da će najpopularnija vila na Balkanu biti mala ako i ova trojica uđu, moram vam priznati da mi svi jedva čekao da vidimo taj rat! – priznao je Milojkov komšija!

GRCA U SUZAMA: Gledateljka ju je IZVREĐALA, a ONA rekla BOLNU ISTINU! (FOTO, VIDEO)

To bi bio pravi rijaliti još kada bi se i njihove žene uključile u to, onda bi bilo žestoko! Znate kako kažu da je ljuta i ostavljena žena, najgora osvetnica! – zaključuje on!

PRŠTI U TOALETU: Žabac navalio na Milijanu, a Kiki ih pali s leđa! (FOTO, VIDEO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter