Izvor:
11.11.2019 u 10:14
0

KADA SE ON POJAVI, DEVOJKE ĆE VRIŠTATI OD SREĆE: SVE JE SPREMNO ZA DOLAZAK NAJVEĆE ZVEZDE OSME SEZONE PAROVA?! (FOTO)

NIJE ČASIO NI ČASA: Bacio se na posao kada je ugledao BOMBASTIČNU PLAVUŠU! Nije mogao da se ODVOJI OD NJE! (VIDEO, FOTO)

Turski glumac Nevzat Džan Ruzgar, koji je u seriji "Elif" odlično izneo ulogu Kerema, uskoro bi trebalo da se nađe u najpopularnijoj vili na Balkanu! Naime, kako otkriva naš izvor produkcija je sve obezbedila kako bi se ovaj popularni glumac pojavio u jednom segmentu Parova.

DOVEO JE DO LUDILA: Špijunirao Milijanu kako bi POTVRDIO SUMNJE! PROKLJUČALA OD BESA kada je saznala šta je uradio! (VIDEO, FOTO)

Pregovori su skoro gotovi, samo se čeka da on završi sa snimanjem nove serije u kojoj je dobio ulogu. Čim bude imao pauzu na snimanju možemo ga očekivati na vratima luksuzne vile. Upućeni tvrde da će devojke u vilu definitivno zaboraviti sve ostale muškarce jer će im ovo biti zaista veliko iznenđanje, i niko od njih ne može ni da nasluti da će se jedna od najvećih turskih glumačkih zvezda naći u Parovima! Pošto ovakvi formati ne postoje kod njih, ne može se sakriti ni veliko interesovanje turskih medija za njegov dolazak u Srbiju i ulazak u jedan od najpopularnijih rijaliti šou programa kod nas! – priča dobro obavešten izvor.

PAROVI SU JOJ PROMENILI ŽIVOT: Bivša takmičarka Coka ISKRENO odgovarala na postavljena pitanja! Ovo su njeni ŽIVOTNI PLANOVI! (FOTO)

Izgleda da je produkacija šou programa Parovi rešila da na rijaliti scenu Srbije uvede ozbiljne igrače! Kako će ukućanke reagovati kada ga ugledaju, saznaćemo uskoro!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter