Izvor:
23.10.2019 u 21:27
0

PAVAO SE RAZOČARAO U NJU: Misli da je promenila svoje ponašanje, NJEN odgovor ga zaprepastio! (FOTO)

DRAMA U TRI ČINA: Nensi ga nominovala, ON odogovrio ŠMEKERSKI! (FOTO)

Pavao Gladilo je preuzeo čašu živog jajeta i dao je svojoj simpatiji Jeleni Grujić.

Njegovo obrazloženje dotaklo ju je, ali i sve ostale ostavio u neverici te se pitali da li je to razlog za nominovanje

JELENA GOLUBOVIĆ SE ZALJUBILA?! DESIO SE OBRT TOKOM EMISIJE! NOMINOVAO JE JAJETOM, A ONA PREMA NJEMU GAJII OSEĆANJA! (FOTO)

– Ona se jako promenila, to nije ona Jelena sa početka emisije. Mislim da treba da se vrati na staro i da bude kao nekada, možda bi sve bilo lepše. Ne znam da li si se promenila ili si samo pokazala kakva si – napomenuo je Pavao Gladilo.

Ona je ustala i odgovorila mu, jasno, bez uvijanja, ali se idelo da joj je zasmetalo što je on baš nju odabrao. Takođe rekla je da joj nije teško da popije jeje, budući da je to činila zbog pevanja često.

Ja sam u čudu, ne zbog toga što me je nominovao, već zbog razloga. Mislim da se isam promenila, ista sam kao s početka. Hvala ti Pavao – bila je iskrena Jelena.

POGLEDAJTE JOŠ: NAJAVILA SVOJU UDAJU? ALBERTO žustro po ALEKSANDRI, umešala se i DINA! (FOTO)

Izvor: Happytv.rs
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter