Izvor:
23.10.2019 u 20:03
0

NAJAVILA SVOJU UDAJU? ALBERTO žustro po ALEKSANDRI, umešala se i DINA! (FOTO)

NOMINACIJE SU U TOKU: Moćni RIJALITI IGRAČI se bore da ostanu u najluksuznijoj vili na Balkanu! Ko je najslabija karika?! (FOTO)

Nominacije su u toku, a ukućani ne miruju kada su u pitanju odnosi između njih samih, te gledaju kako da se posvađaju i jedne drugi zadirkuju.

Naime, Albetro je iskoristio trenutak, i kadar, kako bi rekao pojedinu stvar o Aleksandri.

– Priznaj ko si bila van ove vile. Ja znam tvoju prošlost, to što glumiš nevinašce, uopšte ne oslikava tebe. Priznaj da si ranije bila eskort dama! Rekla si juče da se spremaš za udaju, je li tako? – rekao je žustro Alberto, u direktnom obraćanju Aleksandri.

Ona je imala da kaže dosta toga u svoju odbranu, te je ustala, stavila ruke na sto i pojasnila pojedine stvari Albertu, ali i svima koju su bili za stolom:

– Ne možeš da pričaš nešto što nije istina. Ja imam partnera, jako mi je lepo sa njim, i takođe imamo dete. Nijednog trenutka nisam rekla da ću se udati, nemoj pričati laži o meni- napomenula je Aleksandra besno.

AFERA "CIGARETE"! Jelena Golubović GLAVNI SNABDEVAČ u vili "Parova"?! (FOTO)

U ovaj dijalog, svađu, umešala se Albertova sestra Dina GAlorini, koja je stala na stranu brata i obrusila Aleksandri

– Pa svi mi znamo kakva si ti, otkada si ušla pokazala si svoje pravo lice. Nisi ti nikakva svetica, i sama si govorila nešto, pa sada tvrdiš kako nije istina. To pokazuje tvoj karakter .

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter