Izvor:
23.10.2019 u 17:42
0

LJUTE SUPARNICE: Aleksandra i Dina u ŽESTOKOM OKRŠAJU tokom emisije „Upoznajte Parove“! (FOTO)

Dina Galorini i Aleksandra Jakšić ljute su rijaliti suparnice i njihov odnos je iz dana u dan sve gori. Tako je Dina tokom sinoćnjeg "Parografa" stalno upadala Aleksandri u reč i žestoko je napadala:

Ja nisam nju juče osuđivala, ja sam samo konstatovala. Taj njen prvi muž ustvari joj nije ni bio muž nego ljubavnik tj. ona je bila njegova ljubavnica. On je živeo sa ženom i decom i ona se s njim nije javno viđala niti su bili venčani. Onda je ona zatrudnela i odmah je ostavio kada je saznao za to. Njeni su saznali ko je on, da ima ženu i decu. Ja uopšte nisam moralisala, ja sam samo konstatovala na osnovu svega što je rekla – objasnila je Dina.

Aleksandra je ustala i pokušala da se odbrani:
Da sam htela da ga nahvatam ja bih ga nahvatala. Ja sam njega pustila i on je nastavio svoj život. Nikada mu nismo smetali i dosađivali. Ja sam živela sa svojom ćerkom i a on je nastavio da živi sa svojom porodicom u drugoj državi.

Aleksandra je sinoć na "Parografu" ispričala svoju životnu priču i znamo da je na većinu pitanja odgovorila iskreno. "Parograf" je to potvrdio.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter