Izvor:
21.10.2019 u 05:53
0

IMA DOKAZE U TELEFONU: Ova rijaliti učesnica IMA ŽESTOKE PLANOVE za njega! ODBROJAVA MU DANE! (FOTO, VIDEO)

UPROPASTIO MU PLAN: Ivan Marinković OTERAO Uroša iz NJENOG KREVETA! (FOTO)

U dvorištu vile "Parova" Ornela je započela priču o Ivanu Marinkoviću. Pored nje su bili Đorđe Tomić, Dina Galorini I Mirjana Mira Praizović. Evo šta im je Ornela ispričala:

Tanja u tvojim rukama je nečija veza. Ona mi je sve na svetu, i brat i sestra i najbolja drugarica. Ona zna sve o Marinoviću. Ona ima moj telefon i može da ga razotkrije! – rekla je Ornela.

Ovo nije prvi put da Ornela iznosi ovakve informacije o Ivanu. Prilikom njegovog ulaska ona je odmah rekla da su dosta vremena provodili zajedno i da je on vozio kući posle izlaska:

Ponudio je da me poveze na Zvezdaru jer smo sedeli do pola 5. On vozi jedan sivi opel. Znam ga ceo život. Upisan mi je Ivan Indijanac! izjavila je Ornela i dodala da je sa Jelenom, njegovom devojkom samo iz sažaljenja.

UROŠ ULOVIO NOVU ŽRTVU: Ne može da se obuzda kada je pored nje, UHVATIO PA NE PUŠTA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter