Izvor:
19.10.2019 u 20:29
0

IVANIA JE PRETERANO LJUBOMORNA: OVAJ TAKMIČAR objasnio Ivanniino ponašanje! Sve je TO zbog KAMERA! (FOTO)

U emisiji "Roditeljski sastanak" u "Parovima" učestvuju roditelji Dušana Zdravkovića, Jelena i Novica Zdravković.

To je izazvalo dosta emocija kod roditelja ali i samog Dušana koji se napokon svojim očima uverio da mu je otac, nakon operacije, dobro kao i da je majka srećna.

Odmah se naravno komentarisao odnos Ivanie Bajić i Dušana koji su u poslednje vreme vrlo bliski, pogotovo na žurkama. Ivania i dalje teško podnosi Dušanovo druženje sa drugim devojkama u vili što su roditelji Dušana okarakterisali kao nepotrebno ljubomorno ponašanje.

Đole Tomić je rekao svoje viđenje stvari i odnosa ovo dvoje:

– Ivania igra istu igru ikao i prošle sezone. Ona neće preći liniju. igraće samo do neke tačke da bi se to ekranizovalo.- rekao je Đole.

Tek se zahuktava, ostanite u uz Happy portal i emisiju "Roditeljski sastanak".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter