Izvor:
19.10.2019 u 19:20
0

ON JE POTPUNO NEODLUČAN: Takmičari PROZRELI NJEGOVU IGRU pa ga ŽESTOKO NAPALI! Evo kako je on REAGOVAO (FOTO)

Ivania Bajić ustala je i rekla svoje mišljenje o Pavao Vladilu. Ona smatra da je on pravi folirant i da konstantno pravi neke priče. Evo šta je ona sve rekla:

On je veći folirant od mene. On stalno preokreće priču. Prvo mu se sviđa Jelena, pa onda mu se ne sviđa. Ma tebe ni jedna ne zanima! Pričaš kako ti je dovoljno da samo gledaš Jelenu, a onda kažeš da ti se ne sviđa! Ti nećeš ni sa jednom da budeš. Izaberi jednu, odluči se! – rekla je Ivania.

– Ispada kao da ja sve unapred planiram. A to nije tačno! Desilo se što se desilo u četvrtak! Meni je Jelena rekla da me je poljubila jer sam previše pričao u sobi. Neka ona sama objasni sve – rekao je Pavao.

Ajde priznaj koja ti se od njih tri najviše sviđa – prozvala ga je Ivania.

Neću to da kažem! – kratko je odgovorio.

Pojedini učesnici smatraju da Pavao ne želi da se opredeli za jednu od učesnica jer se onda priča ne bi vrtela kao sada.

Happytv,rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter