Izvor:
16.10.2019 u 15:09
0

OVIM POTEZOM SU SVE ŠOKIRALI: Enisa i Vuja se odlučili na korak koji će ih ZAUVEK SPOJITI! (FOTO)

Bivši učesnici sedme sezone "Parova", koji su svoju ljubav započeli u luksuznoj vili, a nastavili je nakon završetla istog, odlučili su se na korak koji će ih spojiti zauvek.

Enisa Bajramović i Goran Vujičić Vuja odlučili su da iscrtaju svoje telo, i putem tetovaze posalju poučnu poruku svima.

Tokom učešća u rijalitiju oni su bili potpuno iskreni i sigurno su bili dokaz prave ljubavi, kada su izašli svaki trenutak zajedno su proveli i ništa se nije promenilo i zbog poruka njihovog crteža na telu je: – "Skinite maske, budite kao mi!". Tetovaza predstavlja zatvoren prostor i učesnike koji su pod maskama, i zato je njihova poruka jasna "MASK OFF"!.

Izabrali su vrsne umetnike iz Kolumbije da im crtaju po telu, pripreme se polako završavaju, a mi sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo kako će njihove tetovaže izgledati!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter