Izvor:
16.10.2019 u 07:50
0

JEDNOG SKIDA, SA DRUGIM SPAVA: VATRENA princeza od Šipova nije ZAČARALA samo Dušana već i… (FOTO)

Već i onako vrelu i uzbudljivu noć u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi" još više je zagrejala Ivania Bajić koja je podigla atmosferu do usijanja.

Ova šipovačka lepotica uspela je da osvoji Dušana Zdravkovića, sina legende narodne muzike iako je on delovao kao nedodirljiv za sve takmičarke.

SLAĐA OPASNO ZAVODI: Evo na koga se OVA TAKMIČARKA NAMERILA, ŠOKIRAĆE vas njena izjava (FOTO, VIDEO)

Oni su od početka imali nekakvu konekciju ali sinoć se mešu njima stvar baš zahuktala.. Dušan je malo popio pa se izgleda opustio i odlučio da se prepusti emocijama, celu noć su se Ivania i on "muvali" i na kraju je in završio u njenom krevetu.

EVO KOLIKO JE UKUĆANIMA DOSADNO: Smejaćete se kad budete PROČITALI OVO! (FOTO, VIDEO)

Ali, pre nego što je Dušan legao u njen krevet, Dimitrije Mijatov je imao jedan performans sa princezom od Šipova.

Naime, Mijatov je malo popio pa se prepustio veštim rukama Ivanie koja ga je skidala. Ali, ništa se nije desilo s obzirom na to da je Dušan ipak njena simpatija od početka.

PRODUKCIJA "PAROVA" PONOSNA: Satavili SJAJNE ljude! Izabela u društvu NAJLJUBAVNIJEG PARA! (FOTO, VIDEO

No. ko zna šta nosi noć a šta dan…

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter