Izvor:
16.10.2019 u 06:51
0

RAZUME SE U REŽIJU: Ornela OPLELA po BRAČNOM PARU, NEĆETE VEROVATI šta je REKLA (FOTO, VIDEO)

Svoje mišljenje o situaciji koja bruji vilom gde borave učesnici rijalitija "Parovi" iznela je i Ornela Mijatović. Reč je bilo o Milojku i Milijani Božić i Milijaninoj prevari.

Smatram da je sve to iscenirano. Vidi se da je Milojko sve znao, da zna za sve prevare. Što se nje tiče, nemam nikakvo mišljenje, kao ni za njega. Ne bih zanala šta bih rekla za njih. Ne idu mi jedno uz drugo, ali vidim da im ove iscenirane stvari dobro idu od ruke. Nejasne su mi njihove godine. Ne znam čime on može nju da ispuni i zadovolji u životu. Što dalje od mene – rekla je Ornela.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter