Izvor:
15.10.2019 u 16:17
0

OD LJUBAVI DO MRŽNJE: Njihov odnos se iz dana u dan SVE VIŠE POGORŠAVA! PALE SU OZBILJNE OPTUŽBE (FOTO, VIDEO)

Vesna Vukelić Vendi započela je razgovor sa Albertom Galorinijem i Kiki Nikolić. Tema je bila njihova trenutna relacija.

Ovde se nalaze dva mrzitelja. Počeli su jedno drugo da mrze. Možda ti ne mrziš njega, ali on je počeo da mrzi tebe. Ali zašto? – pitala je Vendi.

Mislim da me Alberto ne mrzi – tiho je odgovorila Kiki.

Ne mrzim te, ali ide ka tome. Lepo sam te zamolio da se udaljiš od mene, da više nemamo kontakt! Neću više nikakva povezivanja s tobom! Prihvatio sam te iz žalosti i sad mi se to obilo o glavu. Neću više da se supštam pred nacijom. Ideš po kući i pričaš ko je u koga zaljubljen.To je njegova čitava priča. Nisi ništa pokazao u ovoj kući. Kada čovek pokuša da dublje razgovara s njim, on ne želi da se otvara – objasnio je Alberto.

Alberto je objasnio da Kiki ne prihvata odbijanje i da žestoko reaguje na to. Pa tako izluđuje i njegovu sestru Dinu Galorini. Videćemo da li će se oni pomiriti ili će se ozbiljno zamrzeti.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter