Izvor:
14.10.2019 u 23:14
0

HTELA ŽIVOT DA OKONČA LEKOVIMA: Kristina otkrila DIRLJIVU etapu svog života! UMALO DA ODE U SMRT! (FOTO)

UKLJUČENJE KOJE JE IZAZVALO BURU: Komšinica TVRDI da Kristinina majka NE GOVORI ISTINU! "SVAKI DRUGI JU JE VOZAO!" (FOTO)

Kristina je otkrila šokantan detalj iz svog života!

Emisija "IspovestI" definitivno večeras obara sve rekorde!

OTAC NIJE ŽELEO DA JE PRIZNA JER JE ŽENSKO: Hteo je da nosi ime OVE javne ličnosti! (FOTO)

Ona je u jednom segmentu tražila od svoje maćehe da joj da tri table tekova, što je i učinila, nakon čega se Kristina tajno predozirala, te su je otac i maćeha našli.

Oni po njenim rečima, nisu želeli da je odvedu doktoru, jer su se plašili da ne počne da se vodi krivični postupak, jer je bila maloletna.

– Ja ne pokušavam da opravdam oca, ali on nije želeo tada da me odvede doktoru jer se plašio. Bila sam u nesvesti maltene tri dana. Držali su me u kući – rekla je Kristina.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter