Izvor:
14.10.2019 u 18:02
0

POTRESNO: Porodila se u sedmom mesecu jer je MUŽ MALTRETIRAO! Svojom pričom ŠOKIRALA JE MNOGE! (FOTO)

ŽESTOKA SVAĐA U EMISIJI "UPOZNAJTE PAROVE": LEPA LUKIĆ I MILI PONOVO NA RATNOJ NOZI! (FOTO)

LEPA LUKIĆ NE MOŽE DA GA SE OTARASI: Mili I DALJE proganja pevačicu! HOROR! (FOTO)

U emisiji "Upoznajte parove" Sanja Mirkov je ponovo uspela da šokira ukućane, kao i sve goste u studiju. Naime, ona je ispričala kakav je odnos imala sa svojim mužem dok je bila trudna. Evo šta je rekla:

Jeste da smo se mi svađali i da je umeo da plane u sekundi. Nije me maltretirao, ni fitički ni psihički. Kad se posvađamo, lupi mi šamar, malo istuče – rekla je Sanja o svom mužu i izazvala buru komentara.

Tebi je to normalno?! – šokirano su je upitali svi u glas.

Nije normalno da muškarac tuče ženu! – objasnila joj je voditeljka Jovana.

Ja sam se porodila u sedmom mesecu zbog stresa, on je izlazio, imao druge i to je to. Svađali smo se, uzimala sam mu telefon, proveravala ga, pa smo se zbog toga svađali – ispričala je Sanja.

SKANDALOZNA SVAĐA U VILI "PAROVA": Sanja misli samo na jednu stvar, TO JE SRAMOTA! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter