Izvor:
14.10.2019 u 13:06
0

JELENA GRUJIĆ LJUBOMORISALA: Pavao se ljubaka sa ŽENAMA, ŠOKIRAĆE VAS na koga je on ZAVIDAN! (FOTO)

Na sastanku u vili "Parovi" većina ukućana osudila je Milutina Radisavljevića Milija da je bio loš domaćin. Svi su se žalili na higijenu i na štekanje hrane koji rade svi u kući. Đole Tomić je izneo da svi u kući sakrivaju hranu. Sukob je eslkalirao ponovo između Pavaa Valdila i Jelene Golubović.

Recite majci Jelene Golubović da se javi žena kopni ovde! – rekao je Pavao. Usledile su uvrede.

LJUBOMORA ESKALIRALA: Milijana nije mogla da se kontoliše! ŠOKIRAĆE vas šta je Slađa REKLA! (FOTO)

Ti imaš tek deve odsto glasova, to znači da za tebe ne glasa ni cela Rijeka – svađala se Golubovićeva.

Jelena Grujić je otvoreno pokazala ljubomoru prema Pavau, jer je imao zadatak da se udvara Slađi Petrović. Jelena je optužila Pavaa da se ljubakao sa svima.

UROŠ OSVOJIO NAGRADU KAO NAJBOLJI ŠMINKER: Produkcija mu je pripremila IZNENAĐENJE! Njegova reakcija će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

To nije tačno. Ljubio sam se sa Nevenom, koja mi je drugarica. Imao sam zadatak da osvojim Slađu. Jesi li ti to ljubomorna na mene? – pitao je Pavao.

Ti meni prebacuješ za Mastora! – vikala je Jelena.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter