Izvor:
09.10.2019 u 14:26
0

RAT SE NASTAVLJA I U VILI „PAROVI“! IVANIA I MASTOR U ŽESTOKOJ RASPRAVI: „E moj Mastore, ne bi tebe bilo BEZ MENE!“ (FOTO,VIDEO)

Džonatan Lumbila Mastor pokušava da oduševi ukućane "Parova" tako što hvali svoje talente pred širim auditorijumom. Na to se javila Ivania Bajić da sve to opovrgne, zakačivši se na njegov Instagram profil. Ukućanke su počele da ga provociraju za Instagram storije i to kako je učio imperativ i infinitiv.

Na pola njegovih storija sam mu ja bila. Jer je nebitan. Postao si poznat jer si sa mnom bio u kineskom restoranu. E moj Mastore, ne bi tebe bilo bez mene! – napala je Mastora Ivania. Tu se nadovezala Ivana Mitrović koja je branila Ivaniu Bajić

Da bi dobio srpski pasoš odgovarao sam na pitanja voditeljke i taj snimak ima više od 200.000 pregleda, a kad sam imitirao Ivana Marinkovića taj snimak ima više od 300.000. pregleda objašnjavao je Mastor.

Ivania je odgovorila da možda ima više od 30.000, a više od 300.000 nemaju ni Milojko i Milijana.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter