Izvor:
20.09.2019 u 20:52
0

TELEFONSKO UKLJUČENJE UNIŠTILO ALBERTOV GOVOR: Otvorio srce i kazao ŠTA oseća prema Sanji, a onda se javio NJEN DEČKO! ŠOK!

Sanja Mirkov i Alberto Galorini dižu prašinu svojim odnosom.

Naime, Dina Galorini bila je kamen spoticanja tu, ali otkako im je dala blagoslov, izgleda da su golupčićima odrešene ruke.

-Neću započinjati vezu dok sam u rijalitiju- kazala je ona.

-Sanja je vrlo seksipilna, sva je kao Alisa u zemlji čuda, sva je zbunjena, a ustvari sve itekako zna. Ona je meni prva prišla, lepo smo se združili. Zbog gledalaca želim da stavim tačku na naš odnos, želim da pređe iz mog kreveta u drugi. Razočarala me je žestoko. Ja ne volim devojke koje se igraju tuđim emocijama i ne govore šta žele.

Potom se uključio Sanjin dečko, Dalibor.

Ljubavi, kako si? Kako podnosiš ovo?-Upitao ju je on.

-Molim te, dođi po mene, mislim samo o tebi, volim te najviše! Ne želim nikog sem tebe!

-Ljubavi, ne tripuj se. Čekam te.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter