Izvor:
19.09.2019 u 14:42
0

ESKLAIRALI STARI SUKOBI: Ljute suparnice ponovo ratuju! (FOTO)

Pročitajte: GASTTOZZ NAPRAVIO POMETNJU MEĐU UČESNICIMA: Zbog OVOGA se TRESLA cela vila! (FOTO)

Danas tokom "Kućnog saveta" u "Parovima" takmičari su birali najvećeg lažova u vili.

Kada je Ivania Bajić došla na red da odgovara iz njenog odgovora na zadatu temu moglo se osetiti da su eskalirali stari sukobi.

SAN JOJ JE DA POSTANE ESTRADNA UMETNICA: Da li je ona na PRAVOM PUTU? (VIDEO)

Naime, lepa Bajićeva koja je u popularnu zemunsku vilu ušla po drugi put tvrdi da je najveći lažov među takmičarima njena bivša i sadašnja cimerka, Slađana Petrović:

– Tokom prošlog rijalitija imali smo prilike da čujemo da je Slađa mnogo bogata, da poseduje bunde i garderobu od 2.000 evra, ali nikako da vidimo te skupocene stari – govorila je Bajićeva:

– Takođe je kukala što se Elvin i Izabela sele, ali sve to radi za vreme diskusija za stolom. Nekako mi u svemu tome nije isrena – govorila je Ivania.

MLADEN VULETIĆ SE KONAČNO OGLASIO: Evo šta kaže o UČEŠĆU u NOVOJ SEZONI RIJALITIJA "PAROVI"! (FOTO)

Naravno, ni Slađa joj nije ostala dužna. Čini se da ćemo sukob između dve takmičarke gledati u narednim mesecima.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter