Izvor:
17.09.2019 u 12:23
0

COKA RAZNEŽILA REGION: Fotografija od koje su svima zasuzile oči od sreće! (FOTO)

Aleksandra Tasić Coka je jedna od takmičara sedme sezona rijaliti šou programa "Parovi" koja je najviše dobila ovim učešćem.

JELENA PREOKRENULA ŽIVOT IZ KORENA: Odluka koju je donela će promeniti SVE a evo KO ju je podržao (FOTO, VIDEO)

Nikola Lakić i ona su se našli u velelepnpj vili gde su se zaljubili i verili a iz te ljubavi stvorila se jedna divna stvar. Naime, Coka je nedavno postala mama malog Lazara koji je osvojio srca svih koji su videli makar jednu sliku ovog mališana sa svojim tatom ili mamom.

PRVE VARNICE: Ljubav u rijalitiju se već rodila! ON ju je očarao, gleda ga kao Boga! A on joj rekao OVO! (FOTO)

Budući da roditelji rado dele fotografije svog mezimca, delimo je i mi sa vama jer je ovo nešto što će vama ulepšati dan.

ZAMALO IZA REŠETAKA: Ilijana zavela policajca koji ju je zaustavio! Momak u plavom nije uspeo da joj odoli! (FOTO, VIDEO)

Na fotografiji Coka je stavila komentar:

– Kiflica

Od zaljubljenosti u rijalitiju do ljubavi koja je stvorila ovu lepotu. Vredi.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ coka_tasic/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter