Izvor:
24.08.2019 u 15:28
0

VULETIĆ POKAZAO LAKIĆU KO JE GLAVNI: Nikoli neće biti svejedno! (FOTO)

PROŠLOST JOJ NE DA MIRA: Teško je zaspati, kada se priseti svega! (FOTO)

MARINKOVIĆU NEĆE BITI DOBRO: Nakon ove slike čupaće kosu sa glave! (FOTO)

Pobednik sedme sezone rijalitija "Parovi", Mladen Vuletić, mnogo voli Beograd. A koliko uživa u glavnom gradu Srbije i sam pokazuje snimcima i slikama. Vrele letnje dana provodi na bazenima, kao i na Adi Ciganliji.

Poznato je da je Ada omiljeno mesto Nikole Lakića, pa je zbog toga Vuletić iskoristio priliku da mu malo pravi zazubice i da pokaže ko je sada glavni.

NE PADA JOJ NA PAMET DA SE SMIRI: Bivša takmičarka u punom gasu! (FOTO)

-Sad sam ja glavni na Adi, a ne Lakić Nikola- napisao je Mladen

Kako će Nikola reagovati na ovo ostaje nam da pratimo, ipak je on sada zauzet roditeljskim obavezama pa verujemo da ne može svaki dan da posećuje Adu, ali zato je Mladen požurio pa ga zamenio.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/mladenvuleticdjoma

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter