Izvor:
24.08.2019 u 14:24
0

MARINKOVIĆU NEĆE BITI DOBRO: Nakon ove slike čupaće kosu sa glave! (FOTO)

KADRA UHVAĆEN: Bels otkrila šta gleda dok je sa njom na putovanju! (FOTO)

Ljubavni par, iz sedme sezone rijalitija "Parovi", Jelena Ilić i Ivan Marinković, su neko vreme negovali svoju vezu i ljubav, ali se i van vile desio raskid.

Marinković je o tome pričao kod Aleksandra Požgaja u rijalitiju "Novajlije", priznao je da još uvek voli Jelenu. Primetili smo da na Instagramu nisu sklonili zajedničke slike, tako da verovatno postoji mogućnost da se pomire. Mnogo svađa i raskida je bilo u rijalitiju pa su preko svega prešli, a možda i ovaj put bude tako.

NE PADA JOJ NA PAMET DA SE SMIRI: Bivša takmičarka u punom gasu! (FOTO)

SVAKA ČAST: Učesnik "Parova" uradio OVO i raspametio fanove na društvenim mrežama! (VIDEO)

Jelena se nakon raznih nagađanja oglasila na Instagramu tačnije postavila je sliku na kojoj blista. Pozitivni komentari nisu izostali.

Marinkoviću neće biti svejedno kada bude video kako mu bivša izgleda.

Happytv.rs
Foto:Instagram/prinstcreen/helen_of_troj

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter